Het consult

Een consult duurt ongeveer 40 à 45 minuten. U heeft hiervoor geen voorschrift of medische doorverwijzing nodig.

Indien u graag uw afspraak had geannuleerd kan u dit kosteloos doen 24 u voor aanvang. Tijdens het weekend kan u steeds een bericht laten op het antwoordapparaat.

Er is parkeergelegenheid voor de praktijk en de ingang bevindt zich aan de zijkant van de woning.

Een consult wordt na de behandeling contant afgerekend en bedraagt 45 €. Er is Bankcontact in de praktijk aanwezig. De meest mutualiteiten geven een beperkte terugbetaling waarvoor u op het einde van het consult een attest ontvangt. Vraag hierover raad bij uw mutualiteit.

De praktijk is voorzien op baby’s en kinderen. Het is altijd raadzaam om een speeltje van uw kindje mee te brengen zodat het zich beter op het gemak voelt.

Contactgegevens

Christine Remeysen D.O.
Bosstraat 163A, 3060 Bertem
0474 665 474
info@osteopathiebertem.be

Omdat het niet altijd mogelijk is om een behandeling te onderbreken is het mogelijk dat u het antwoordapparaat treft. Indien u uw naam en telefoonnummer nalaat, wordt u later op de dag zeker teruggebeld.
Maak een afspraak
  • Vanuit Leuven: neemt u de Tervuursesteenweg tot in Bertem. Vlak voor het gemeentehuis van Bertem, slaat u rechtsaf richting Veltem. Dit is de Bosstraat. De praktijk bevindt zich na 1 km op uw linker kant.
  • Vanuit Tervuren neemt u de Leuvensesteenweg tot in Bertem. Vlak na het gemeentehuis van Bertem slaat u linksaf de Bosstraat in. De praktijk bevindt zich op uw linkerkant na 1 km.
  • Vanuit Kortenberg en Herent neemt u de Brusselsesteenweg. U draait de Bertemsebaan in, eens Bertem wordt deze straat de Bosstraat. Na ongeveer 2 km bevindt de praktijk zich op de rechterkant.